Masalah Bulu Roma

http://hilangkanbuluroma.blogspot.my/2016/01/english.html
Muka Cute Tapi Banyak Bulu? Nak Seksi Tapi Banyak Bulu?
 Cuba Baca Testimoni Dulu…
Testimoni buang bulu roma bulu di atas bibir 213
 Bulu Kaki Dah Macam Kaki Lelaki?

Bulu Kasar dan Lebat Tak Seksi Lansung,

Buat Sakit Mata Aja Pandang

 Bayangkan sekiranya anda memiliki rambut atau bulu roma terlalu lebat di kawasan yang tidak sepatutnya terutama di atas bibir yang menampakkan seperti misai, pada ketiak dan kaki?

 Nak tahu Cara yang Selamat?

“Kebanyakan pakar estetik tidak menggalakkan kaedah mencukur atau menggunakan lilin pada bulu roma. Ini kerana apabila bulu terkena pisau cukur, ia akan tumbuh lebih lebat dan kasar.

Kaedah yang paling selamat, dan mengalakkan pertumbuhan bulu yang halus adalah kaedah WAXING ini adalah kerana ia dapat mencabut bulu roma dengan pantas sehingga anda tidak dapat merasai sedikit kesakitan. Sebenarnya
Tak Sakit pun! Minyak wax adalah dari tumbuhan semulajadi yang tidak merbahaya pada kulit, mudah ditanggalkan dengan basuhan dan sapuan minyak atau losyen biasa.

 Memperkenalkan

Lker Hot Wax

***Disclaimer: Different people have different effect of the product(Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang
berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)

 

Lker Hot Wax, adalah cara yang semi-permanent cara untuk membuang bulu roma dari akar bulu roma, berbanding dengan cukur, hanya memotong di permukaan kulit. Ia nya memang sudah terbukti berkesan di seluruh dunia untuk teknik buang bulu yang paling efektif. Setelah buat waxing ada bulu baru akan tumbuh semua dengan bulu roma yang baru jauh lebih halus dan lembut dalam jangka masa 3-7 minggu. Bergantung kepada jenis keturunan. Kalau jenis yang banyak bulu, memanglah cepat beb…Kalau keturunan macam asia chinese, dalam 6 minggu, baru buat waxing semula.
Jangan terkejut, ada yang sampai berbulan-bulan bulu dah tak tumbuh semula. Semuannya bergantung kepada genetik.

***

 

***
**

Terus terang selapas wax terdapat kulit kemerahan, tapi hanya sebentar saja, dalam masa beberapa minit,bintik merah kesan cabutan bulu akan hilang serta merta. Besok bila anda bangun tidur, pergh…terasa licinnya kaki, paha, wajah pun nampak bersih saja.Ada juga dijual di pasaran cold wax, dicadangkan jangalah guna cold wax ni, sebab ianya lebih sakit berbanding dengan hot wax. Cold wax seperti macam strip veet, atau gunakan wax tampa panaskan wax itu terlebih dahulu. Bila anda menarik bulu roma, terasa seperti ZAPP!!! mak ai sakitnya.  Kelebihan wax yang panas, adalah suhunya saja, dengan adanya pemanas, wax itu dapat dipanaskan, jangan pula terlalu panas beb! rasa suam-suam suku sudah….. Suhu yang suam-suam suku ini dapat bertindak menyerapkan khasiat wax dari Honey, dan menarik bulu lebih cepat pantas dan kurang rasa sakit, senang citer…memang tak sakit.Formalasi  dari khasiat Honey, dapat menarik bulu roma walaupun sependek 1.1mm Tapi cold wax tidak dapat menarik bulu roma pendek.

 Kelebihan yang ada pada hot wax ini dan green tea extract ini dapat menarik bulu roma dan membasmi kuman yang bakal masuk pada liang bulu roma yang kosong, membuatkan ianya lebih sesuai untuk buang bulu di area yang sulit di kemaluan, bibir dan bawah ketiak.

Caranya


Masukkan wax ke dalam bekas yang disediakan dan sambungkan ke soket elektrik untuk bagi wax itu cair selama 20 min. Kemudian tarik dan sapukan pada mana2 bahagian yang anda ingin buang bulu arah berlawanan bulu anda tumbuh.

 

 

Gunakan pad putih yang disedikan dan tarik secepat mungkin. Anda tidak akan merasa sakit malah lebih rasa licin dan berpuas hati dengan result. Bulu roma yang baru akan tumbuh lebih halus dan lebih lambat dari bulu yang rosak akibat guna shaver dan pencukur.

KAKI “NYAH” PUN NAMPAK FEMININ SEKARANG…
Power Hot Wax kaedah hilang bulu roma paling selamat, mudah berkesan sehingga kulit licin dan gebu
=========================================
MENGAPA PERLU CUBA LKER HOT WAX ?
=========================================
► Pemanas wax plug in
► Wax dari green honey dan rose
► Dapat memanaskan wax dalam masa 10 min saja
► mudah di bawa ke mana saja
Nak tau lagi ? ianya juga..
► Hot wax cepat meresap dalam liang roma
► lebih pantas bulu roma ditanggalkan
► Tampa kesakitan
Kelebihan Honey Wax
►Melembabkan kulit
►Membantu pembentukan kolagen dan hilangkan parut
►Anti inflamasi dan anti bakteria
========================
MINAT NAK CUBA TAK ?
========================
✔ HARGA Tapi, hari ni kami berikan..
==============================================
APA FAEDAH YANG BAKAL ANDA PEROLEHI KELAK ?
==============================================
► Melembutkan kulit
► Bulu roma tumbuh lebih lambat 6 minggu
► Kulit jadi licin habis!

=============================================

 

 

 Testimoni
 ***Disclaimer: Different people have different effect of the product (Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang
berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)
***

***Dulu rasa segan dengan suami sendiri sebab bulu kaki lebat, biasa pakai seluar panjang aja…lepas mandi pun cepat-cepat pakai baju semua…tapi sekarang ni, alhamdulillah hubby pun semakin suka tengok, dia kata semakin menawan, dia suka la … – Sarah, 019 887 XXXX

***Terima kasih keran kenalkan saya dengan mesin ni, saya punyai keturuan berbulu lebat, setiap seminggu saya kena cukut bulu roma, bulu roma yang tumbuh lepas wax macam halus saja…. – nani

***Dulu setiap seminggu, sekarang tunggu 2 minggu baru wax, tak tahu la berapa lama nak abis minyak wax yang you bagi banyak…tq ye…(ps jangan bagi tahu nama sebenar tau) Miss Anonymous

 ***Sebenarnya beb, aku dah banyak kehabisan masa dan duit tuk buang bulu roma di kedai spa, sekarang ni, aku just guna set yang ko bagi ni saja, senang aku boleh buat sendiri kat rumah- Marlina

***Yunk, dah terima wax, terima kasih ye, best la, guna wax ni tak sakit, macam strip cold wax yang biasa…. thank yunk, I dah la banyak bulu kat bibir malu you….(jangan bagi nama dan no i sebenar tau) Annoymous

***

 

 


Adakah Anda Sudah Bersedia?
Pikat Orang Yang Dicintai?
http://www.rakuten.com.my/shop/feredeapower/product/wax/
 

Syarikat kami adalah pengimport dari barang-barang Korea dan Taiwan, kami tidak ambil dari mana-mana supplier dari Malaysia.Kualiti Wax adalah memenuhi piawaian Eropah.Kami memberikan jaminan kualiti mesin dan produk pada tahap yang tinggi dan memuaskan.

 Jadi kami tidak bertanggung jawap atas produk-produk tiruan dan mesin tiruan yang murah dan berada di pasaran.

Hati-hati ye…

 Follow Instagram Kami Lihat Sendiri Lagi Banyak Testimoni
testimoni buang bulu roma, hair removal 132

 

 

stok wax buang bulu roma 1

stok wax buang bulu roma 2

stok wax buang bulu roma 78

hilangkanbulu roma, buang bulu roma, masalah bulu roma

hilangkanbulu roma, buang bulu roma, masalah bulu roma 1e4

hilangkanbulu roma, buang bulu roma, masalah bulu roma 45

hilangkanbulu roma, buang bulu roma, masalah bulu roma 88

hilangkanbulu roma, buang bulu roma, masalah bulu roma 12w

hilangkanbulu roma, buang bulu roma, masalah bulu roma w56

 

 Hanya pada 10 Orang Pertama saja

Adakah Anda Selalu Jalan Jauh? Nak Kaki Cantik?
Banyak Kulit Mati di Kaki?

Apakah Punca?

**Banyak keluar jalan

**Jalan atas simen

**Jalan pakai kasut lama yang ada banyak kuman fungus

**Tak pernah rawat kaki dengan moisturizer dan scrub

 

Serius! Ambil Perhatian dari Sekarang!
Jangan biarkan sehingga melarat 
Masalah fungus lebihan kulit di kaki boleh mnyebabkan kaki anda berdarah kerana kulit di bahagian kaki anda sudah lapuk dan buruk. Anda perlukan buang fungus di kaki anda secepat mungkin.
Sebab itu rawatan buang kulit mati di bahagian kaki semakin popular sekarang. Ia adalah masalah besar pada mereka yang pakai kasut lama dan suka berjalan lama.

 

Memperkenalkan
Magic Socks!!!
 Setokin Magic ini dapat mengembalikan kelembapan pada kaki, menlembutkan, menghilangkan kulit mati dan sekaligus merawat dan memutihkan kulit kaki. Ia adalah langkah awal andan untuk mengembalikan kulit kaki andan seperti bayi yang baru lahir!
Material: Luar adalah kain cotton tapi dalamannya adalah gel yang dibuat oleh
Olive Oil, Vitamin E, Jojoba Oil, Grape Seed Oils da Rose Plant Essential Oils dan Pewangi Yang Segar.
Cara: Gunakan 3-5 kali setiap hari.
Balik dari rumah, gunakan magic socks ini selama 1-2 jam sehari. Lihatlah kesannya pada kaki anda, bertambah bersih dan putih.
Sapukan juga losyen pemutih untuk kesan double action!
masalah dead skin removal sock 45
Testimoni
 ***Disclaimer:
Different people have different effect of the product (Setiap orang
akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang
berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)

**Rumah saya memanglah banyak guna simen, tiles, selalu di dapur masak pun tak pakai selipar, jadi kulit kaki memanglah teruk sangat. Semenjak pakai Feredea Magic Socks ni, rasa sedap aja kaki. Kulit mati tu jadi lembut, lepastu senang aja nak tanggalkan kulit mati tu.. Kulit kaki pun jadi lembut. Senanglah nak gesel-gesel kaki dengan hubby, tak la rasa kasar hehehe – Dania Kota Kinabalu


**Mak saya memang selalu masak dapur, dan selalu sangat mengadu suruh saja buang kulit mati di kaki dia yang mengerutu tu…jadi saya belikan magic socks ni, alhamdulillah…sekarang ni dia dah tak banyak suruh saya buang kulit mati di kaki dia. – Fadiha, Kota Bharu


**Hubby saya suka pakai kasut lama-lama, saya tengok dah buruk kasut dia tapi dia tetap nak pakai juga,tengok kaki dia dah teruk banyak sangat kulit mati. Lepastu ada pula dia rasa gatal-gatal. Sebab tu lah saya rasa risau sangat. Nak tolong basuhkan kasut, takut pula kasut dia rosak, sebab kasut dari kulit kan… Jadi saya belikan feredea magic socks ni, dia pakai masa tidur, alhamdulillah, tengok dia dah tak mengadu gatal-gatal kaki, kulit mati pun semakin kurang. – Sonia, Jakarta


**Saya memang rasa tak selesa dengan kulit mati yang semakin hari semakin banyak di kaki. Dah sekarang ni berumur, lepastu kaki nampak semakin buruk. Risau juga. Sambil tengok tv, selalu pandang kaki yang dah banyak mengerutu kulit mati, biasa guna penyepit untuk buang kulit mati, bila dah buang, tumbuh lagi. Entahlah sampai bila… Tapi dah try guna feredea magic socks, ni terasa kaki ni dimanjakan sedap aja… bila buat kerja dapur kaki tak kena air. Kulit mati pun jadi lembut, dan tanggal sendiri tak payah guna penyepit macam dulu lagi. Nak kena sentiasa pakai ni.. terima kasih  – Badariah, Shah Alam.


**Semakin hari semakin banyak pula habiskan masa di pedicure, nak la buat sendiri di rumahkan.. Jadi member syorkan feredea magic sock, setakat ni memanglah puas hati dengan kaki. Kulit mati pn mudah tanggal dan kulit kaki semakin lembut. – Dariah, Batu Caves

 

E Book Ini Anda Akan Dapat Pelajari
* Cara Menambat Nafsu Suami
*Cara Puaskan Nafsu Suami
* Cara Besarkan Payudara Teknik Urutan Suami Isteri

* Cara Berkesan Kurangkan Marah Suami Isteri

Apa tunggu lagi…