http://hilangkanbuluroma.blogspot.my/2016/01/english.html
Muka Cute Tapi Banyak Bulu?

 

Bulu Kaki Dah Macam Kaki Lelaki?
Bulu Kasar dan Lebat 
Tak Seksi Lansung, Buat Sakit Mata Aja
Pandang
Bayangkan sekiranya anda memiliki rambut atau bulu roma terlalu lebat di kawasan yang tidak sepatutnya terutama di atas bibir yang menampakkan seperti misai, pada ketiak dan kaki?

Nak tahu Cara yang Selamat?
“Kebanyakan
pakar estetik tidak menggalakkan kaedah mencukur atau menggunakan lilin
pada bulu roma. Ini kerana apabila bulu terkena pisau cukur, ia akan
tumbuh lebih lebat dan kasar.
 
 
Kaedah
yang paling selamat, dan mengalakkan pertumbuhan bulu yang halus adalah
kaedah WAXING ini adalah kerana ia dapat mencabut bulu roma dengan
pantas sehingga anda tidak dapat merasai sedikit kesakitan. Sebenarnya
Tak Sakit pun! Minyak wax adalah dari tumbuhan semulajadi yang tidak
merbahaya pada kulit, mudah ditanggalkan dengan basuhan dan sapuan
minyak atau losyen biasa. 
Memperkenalkan 

Lker Power Hot Wax

***Disclaimer: Different people have different effect of the product
(Setiap
orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang
berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan
genetik)

 

 

 

Power
Hot Wax, adalah cara yang semi-permanent cara untuk membuang bulu roma
dari akar bulu roma, berbanding dengan cukur, hanya memotong di
permukaan kulit. Ia nya memang sudah terbukti berkesan di seluruh dunia
untuk teknik buang bulu yang paling efektif.  Setelah buat waxing ada
bulu baru akan tumbuh semua dengan bulu roma yang baru jauh lebih halus
dan lembut dalam jangka masa 3-7 minggu. Bergantung kepada jenis
keturunan. Kalau jenis yang banyak bulu, memanglah cepat beb…Kalau
keturunan macam asia chinese, dalam 6 minggu, baru buat waxing semula.
Jangan terkejut, ada yang sampai berbulan-bulan bulu dah tak tumbuh
semula. Semuannya bergantung kepada genetik.
***

 

***
**

 

Terus
terang selapas wax terdapat kulit kemerahan, tapi hanya sebentar saja,
dalam masa beberapa minit,bintik merah kesan cabutan bulu akan hilang
serta merta. Besok bila anda bangun tidur, pergh…terasa licinnya kaki,
paha, wajah pun nampak bersih saja. 
 
Ada
juga dijual di pasaran cold wax, dicadangkan jangalah guna cold wax ni,
sebab ianya lebih sakit berbanding dengan hot wax. Cold wax seperti
macam strip veet, atau gunakan wax tampa panaskan wax itu terlebih
dahulu. Bila anda menarik bulu roma, terasa seperti ZAPP!!! mak ai
sakitnya.
 
Kelebihan
wax yang panas, adalah suhunya saja, dengan adanya pemanas, wax itu
dapat dipanaskan, jangan pula terlalu panas beb! rasa suam-suam suku
sudah…..
Suhu yang
suam-suam suku ini dapat bertindak menyerapkan khasiat wax dari Honey,
dan menarik bulu lebih cepat pantas dan kurang rasa sakit, senang
citer…memang tak sakit. 
 Formali
dari khasiat Honey, dapat menarik bulu roma walaupun sependek 1.1mm
Tapi cold wax tidak dapat menarik bulu roma pendek. 
 
Kelebihan
yang ada pada hot wax ini dan green tea extract ini dapat menarik bulu
roma dan membasmi kuman yang bakal masuk pada liang bulu roma yang
kosong, membuatkan ianya lebih sesuai untuk buang bulu di area yang
sulit di kemaluan, bibir dan bawah ketiak. 
Caranya

 

Masukkan
wax ke dalam bekas yang disediakan dan sambungkan ke soket elektrik tuk
bagi wax itu cair selama 20 min. Kemudian tarik dan sapukan pada mana2
bahagian yang anda ingin buang bulu arah berlawanan bulu anda tumbuh.

 

 

Gunakan
pad putih yang disedikan dan tarik secepat mungkin. Anda tidak akan
merasa sakit malah lebih rasa licin dan berpuas hati dengan result. Bulu
roma yang baru akan tumbuh lebih halus dan lebih lambat dari bulu yang
rosak akibat guna shaver dan pencukur.

 

KAKI “NYAH” PUN NAMPAK FEMININ SEKARANG…
Power Hot Wax kaedah hilang bulu roma paling selamat, mudah berkesan sehingga kulit licin dan gebu
=========================================
MENGAPA PERLU CUBA POWER HOT WAX ?
=========================================
► Pemanas wax plug in
► Wax dari green honey dan rose
► Dapat memanaskan wax dalam masa 10 min saja
► mudah di bawa ke mana saja
Nak tau lagi ? ianya juga..
► Hot wax cepat meresap dalam liang roma 
► lebih pantas bulu roma ditanggalkan
► Tampa kesakitan
 
Kelebihan Honey Wax
►Melembabkan kulit
►Membantu pembentukan kolagen dan hilangkan parut
►Anti inflamasi dan anti bakteria
========================
MINAT NAK CUBA TAK ?
========================
✔ HARGA Tapi, hari ni kami berikan..
==============================================
APA FAEDAH YANG BAKAL ANDA PEROLEHI KELAK ?
==============================================
► Melembutkan kulit
► Bulu roma tumbuh lebih lambat 6 minggu
► Kulit jadi licin habis!

=============================================

 

 

Testimoni

***

 

***Dulu rasa segan dengan suami sendiri sebab bulu kaki lebat, biasa pakai seluar panjang aja…lepas mandi pun cepat-cepat pakai baju semua…tapi sekarang ni, alhamdulillah hubby pun semakin suka tengok, dia kata semakin menawan, dia suka la … – Sarah, 019 887 XXXX


***Terima
kasih keran kenalkan saya dengan mesin ni, saya punyai keturuan berbulu
lebat, setiap seminggu saya kena cukut bulu roma, bulu roma yang tumbuh
lepas wax macam halus saja…. – nani
 
***Dulu
setiap seminggu, sekarang tunggu 2 minggu baru wax, tak tahu la berapa
lama nak abis minyak wax yang you bagi banyak…tq ye…(ps jangan bagi
tahu nama sebenar tau)
Miss Anonymous
 
***Sebenarnya
beb, aku dah banyak kehabisan masa dan duit tuk buang bulu roma di
kedai spa, sekarang ni, aku just guna set yang ko bagi ni saja, senang
aku boleh buat sendiri kat rumah 
– Marlina
 
***Yunk,
dah terima wax, terima kasih ye, best la, guna wax ni tak sakit, macam
strip cold wax yang biasa…. thank yunk, I dah la banyak bulu kat bibir
malu you….(jangan bagi nama dan no i sebenar tau) Annoymous

***

 

 

 


Adakah Anda Sudah Bersedia?
Pikat Orang Yang Dicintai?
http://www.rakuten.com.my/shop/feredeapower/product/wax/
Syarikat kami adalah pengimport dari barang-barang Korea dan Taiwan, kami tidak ambil dari mana-mana supplier dari Malaysia. 
Kualiti Wax adalah memenuhi piawaian Eropah.
Kami memberikan jaminan kualiti mesin dan produk pada tahap yang tinggi dan memuaskan. 
 
Jadi kami tidak bertanggung jawap atas produk-produk tiruan dan mesin tiruan yang murah dan berada di pasaran. 
Hati-hati ye…

 

 

 

 

E Book Ini Anda Akan Dapat Pelajari
* Cara Menambat Nafsu Suami
*Cara Puaskan Nafsu Suami
* Cara Besarkan Payudara Teknik Urutan Suami Isteri

* Cara Berkesan Kurangkan Marah Suami Isteri

Continue reading